Velkommen til vores side       


           

 

Fyens MC træf

Solen skinnede til weekendens træf på Fyn, heldigt i betragtning af de foregående dages triste sommervejr. Med pakkede cykler og glade forventninger, ankom vi fredag aften. Overraskende så hurtigt et telt kan rejses, når Ramstein jam er på fuld udblæsning i baggrunden.

Vi nåede musikteltet netop som det sluttede, men med Alex Nyborg Madsen som næste band på scenen med Led Zeppelin jam, røg den gode stemning yderligere et par takker op, og denne holdt til sidste band takkede af.

Dog var der mulighed for de sidste der nægtede at bukke under, at blive underholdt i den interimistiske Saloon, Den Gyldne Dame. Nysgerrigheden bød os at gøre forsøget, men vi kom hurtigt ud, idet musikken der fandt inspiration i dansk toppen anno 80érne, ikke lige var i stand til at konkurrere med tanken om en visit på et besøg på de opstillede toiletter og en lun sovepose.

Med et par gode valgmuligheder at blive mæt i, en i den grad vel assorteret slik bod, der dog senere på aftenen blev drysset med brænd gummi, idet et par stykker faldt for fristelsen at lave en brænder lige foran boden, der dog på imponerende vis formåede at have friske forsyninger dagen efter, god øl, og det hele til rimelige priser, gik vi mætte og i løftet stemning i soveposen, med lyden af 80ér popen fra Den Gyldne Dame, der nægtede at lukke til den lyse morgen, slukkede lyset.

Lørdag var der i højt solskin, rift om kaffe og rundstykker, og der blev lagt an til den store fælles tur rundt i Odense By.  Det var et imponere skue at se de mange maskiner i en lang lang lang, og endnu længere række, med politiets venlige hjælp, holde trafikken tilbage, alt imens jorden gungrede af de mange tusind brølende motorer. Om man holder af motor cykler eller ej, må det være svært ikke at føle bare en smule begejstring ved dette fantastiske skue.

Lørdag aften, var stemningen atter på toppen, tømmermændene var glemt, og musikken sørgede igen for at holde humøret højt.

Det var en stille søndag morgen, der i solskin så til at søvndrukne trætte mennesker dukkede op i mad teltet, målrettet stilede mod kaffen. I træt, men hyggelig stemning blev teltene pakket ned, og til lyden af de mange motorer, trillede vi ud fra endnu en dejlig oplevelse i motorcyklens tegn, og med forventningens glæde til næste træf. Mosten here we come !

 

Mia.

 

 

                             


Billeder fra  Tur

 

 

Siden er opdateret 19-09-2009 copyright OL `Timers MC. ©

webmaster