Efterårs Rally 2009.

 

Allerede fredag aften, da jeg kiggede forbi Ol´Timers, var der hektisk aktivitet. Alle for´ rundt og knoklede for at gøre sit til, at Efterårs Rally 09 kunne blive en lige så stor succes som sidste år. Antallet af deltagere var dengang oppe omkring de 80, så der var spænding på, om dette år kunne præstere et lige så stort fremmøde

Så oprandt dagen. Vejrguderne var med os, ikke høj sol, men perfekt temperatur, og tørre veje.

Da jeg arriverede kl. 12.00 var pladsen foran klubben og p. pladsen fyldt godt op med cykler og forventningsfulde Mc drenge og piger fra mange dele af landet. Nord & Sydsjælland, og et par gæve gutter & gutinder fra det jyske, havde taget til Ballerup på denne dejlige dag, for at køre ol timers efterårs rally 09.

Sidste nummer blev udleveret til mig, det blev i alt til 88 deltagende cykler, og sidste års rekord var dermed slået. Fantastisk.

Der summede af glade stemmer, motorer der varmede op, og 13.00 sharp, satte rækken af cykler i gang. Det var et fantastisk syn. En stor brølende benzinduftende slange der bugtede sig rundt i det smukke danske landskab så langt øjet rakte, både forud og bagud. En fantastisk oplevelse at være en del af, og et flot syn.

Ruten var med megen omhu udarbejdet af Hjulspin, med ærbødighed for vort smukke land, og gik fra klubben, henover Vexø, Slangerup, Skævinge.

Første pit stop var i Heinz sommer hus ved Kregme. Der blev vi modtaget med kaffe, sodavand hjemmebagt wienerbrød og boller. Tak til Heinz & hustru for god forplejning. Efter således at have fyld depoterne op, og tappet af, alt afhængig af behovet, var vi igen klar til de små snoede landeveje.

Vi så veje vi end ikke anede eksisterede (og helt sikkert for mit vedkommende aldrig finder frem til igen) Tempoet var godt, og disciplinen var god. Et par gutter sørgede for det fungerede imponerende når alle skulle nå med over diverse lyskryds og veje.

Efter endnu en bid smukke landskaber, henover Frederikssund, Jægerspris og Dalbyhuse, var det igen tid til et pit stop. Denne gang var det jernhesten der trængte til lidt proviantering. Efter en kort men godt udnyttet pause, var vi igen på vej med den sidste tredjedel af ruten omkring Roskilde. En lille bid motorvej blev det til, og så var der dømt sling slang bagom Vexø og Smørum. Duften af hjem var pludselig nær. Der måtte jeg kapitulere og opgive at følge med alle de kække racere, og kække Mc drenge & piger, og tøffe i adstadigt tempo på min Zebra med den sidste del af kolonnen.

Glade men trætte, kunne vi så drikke en velfortjent øl, nogle kørte hjem for at skifte, og atter andre knoklede med maden og arrangementet for at få det hele til at spille.

Og spille gjorde det! 123 spisende gæster blev det til. Som altid var maden ud over det sædvanlige, musik & lys spillede lystigt både ude og inde, og alle var feststemte og glade.

Da jeg selv var nødt til at stikke af ved 12 tiden var festen godt i gang, der blev danset, snakket, fortæret farvede drinks, øl og andre gode våde virksomme varer, og det var en larmende stilhed da jeg sad alene i min hjelm, og tøffede mæt hjemover. Så vidt vides kapitulerede de sidste festglade mennesker først ved 7 tiden om morgenen. Se det kalder jeg en vellykket fest.

Jeg må sige at selvom jeg ikke er medlem, så varmer det når gæster der aldrig har været der før, skam roser klubben, maden, stemningen og hele arrangementet. Den ros er hermed viderebragt, også fra undertegnede, til de rette. Tak for endnu et super arrangement. Vi ses i Ol´Timers til næste sjove arrangement.

-Mia

Billeder Charter Billeder fra Mia. Billeder fra Wegener