Åbningstur 2009

   
 

 

Åbningsturen 2009

 

Vi mødte op i Ol´Timers i godt humør, denne fine lørdag morgen. Turen startede plan mæssigt. Det varede dog ikke mange 10 min fra klubben, før de første fik problemer, og dette blev fluks udnyttet til rygepause, og hygge snak. Alle var glade og oplagte. Vel med igen, med lidt motor problemer fortsatte turen.

 

Der var valgt en god tur med dejlige snoede veje. Ved frokost tid landede vi på havnen i Reersø. Jan havde sørget for de bedste tortillas med kød eller kylling jeg nogensinde har smagt, (opskriften tak) samt øl og vand. Et smukt sted for frokost, men med en vældig vind.

 

Efter frokost kom vi på cyklerne igen, og efter endnu en dejlig køretur, endte vi ved destinationen ved Tissø. Der var lejet sheltere, og der var ligeledes mulighed for at slå teltet op, ifald man ønskede sig dette. Vinden havde besluttet sig for at lufte ordentligt igennem, så der blev hurtigt rejst telte, og fundet hyggekroge med en smule læ, og så blev der åbnet op for de våde varer. De altid flittige gik i gang ved grillen, og et par timer efter var maden klar.

 

De våde varer var rigelige, og vedholdende, særligt blev der flittigt sørget for de små skarpe glas aldrig var tomme. Det benyttede nogle sig særligt af efter devisen, der er vel ingen grund til at slæbe fyldte flasker med hjem igen

 

Der kom gang i bålene, dog var det svært at udnytte varmen fra disse, idet blæsten og røgen sørgede for en vis afstand.

 

Så blev der ellers hygget og skålet rundt om i de små grupper, og festen og glæden varede til længe over min sengetid.

 

Da morgenen kom, og jeg havde overlevet min første overnatning i et shelter, takket være min sovepose varmer ved min side, stod vi op og spiste morgenmad. Derefter var der nogle der gik på opdagelse ned til vandet. Stedet er et meget smukt naturområde med udsigt ud over søen. Man kan ikke fortænke de gamle Vikinger i at have bosat sig netop her.

                                                                                                                                                    Mia

Billeder her

Åbningstur 2009

 

 

 

Siden er opdateret 19-09-2009 copyright   OL `Timers MC. ©
webmaster